Wink-wink

Houdi! baru-baru ni Samsung dan Apple bertembung dalam makamah dengan menyifatkan bahawa teknologi Apple telah diciplak oleh samsung baik dari segi  rekaan atau teknologi, kita tentu tahukan keluaran samsung terbaru iaitu samsung s3 telah menjadi satu fenomena luar biasa dalam dunia gadget kerana menghasilkan teknologi setanding dengan Apple. Tapi.. berita dikejutkan dengan kemenangan Apple ke Samsung berkaitan dengan isu copyright, Macam mana dia menang anda boleh baca selanjutnya disini.Persoalannya... sejauh manakah quality asli yang benar-benar ditonjolkan oleh produk Apple? benarkah ia satu-satunya syarikat yang mengeluarkan produk Asli tanpa meneri mana-mana produk lain?

Well..


Aku percaya kehebatan Apple dalam teknologi gadjet sungguh mengakumkan lagi-lagi power marketing yang ada pada Apple tu sendiri, Apple begitu laris dengan selera pengguna. tapi ingat.. don't let the Thing Own you! :P

Hurrmmm sekarang ni tekonologi berkembang pesat, boleh kata hampir setiap sudut manusia akan cuba meniru antara satu sama lain untuk dapatkan yang terbaik, samalah juga bagaimana mula-mula microsoft menciplak Apple dan Apple menciplak mouse Xerox keluaran pertama didunia, masing-masing meniru walaupun tampak seakan-akan idea yang asli, welcome to cyber space har har har

*Nanti kalau kantoi meniru dalam exam, cakap kat cikgu saya nak dapatkan hasil yang terbaik, haha.. ish ish budak budak nihrecent post tengah buat..

Assalamualaikum, and Hi!
I love played with CSS and sometimes I do some Creative media stuff, I hope you enjoy this post, click like, tweet and share it with ur friends too. Don't forget to drop some comment below.
Readmore Here..

Jangan lupa vote ^ komen yang terbaik ya :D

Phewww~

like this

Terjah Top Post Minggu nie

...


Bloggers.com - Meet Millions Bloggers

Bloggers.com - Meet Millions Bloggers

PageRank

Design & Coding by : diden | 70% CSS Nak copy boleh, asal tinggalkan kredit |